Emura X – snygg och effektiv

Emura X är Daikins designmodell som vunnit både Good Design Awards och RedDot Design Award. Daikin Emura X har en mycket sofistikerad och sober design.

Den ingår i Daikin nya X-serie som är optimerad för värme, utvecklad i Sverige för vårt nordiska klimat och ger ordentligt med värme även när det är riktigt kallt utomhus. X-modellerna har en speciell utomhusdel med unik konstruktion för bästa värmeprestanda.

Emura X – optimerad för värme

Emura X WiFi

Emura X

Emura X är optimerad för värme och ingår i Daikins nya värmeoptimerade värmepumpsprogram. Emurans främsta tillgång är det måttfulla men stilfulla utseendet som ger ytterligare en dimension till Daikins känsla för bra design. Emuran finns i två utföranden, sandblästrad aluminium och matt kristallvit.

Luft-luft

Emura X är det senaste inom design och luftvärmepumpar, aldrig tidigare har så många utropat ”WOW!” vid första anblicken av denna skapelse. Passar perfekt i vanliga såväl som mer sofistikerade miljöer. Uppstarten av nya Emuran är en upplevelse isäg, med otrolig precision fälls nedre frontdelen in bakom den övre och utblåset frigörs genom att luftriktaren roterar i bästa läge för värme eller kyla. En LED-indikator lyser röd eller blå beroende på driftläge.

Den ingår i Daikins nya X-serie som är optimerad för värme vilket gör att den får en otrolig värmekapacitet även när det är riktigt kall väderlek.

Ladda ned broschyr.pdf