Nexura X – stilren och diskret

Nexura X golvmodell från Daikin är den första luftvärmepumpen med strålningsvärme. Frontpanelen strålar ut extra värme precis som en kamin och ger på så sätt extra skön värmekomfort. Inomhusdelen har en stilren och diskret design, den monteras lågt på väggen strax ovanför golvlisten, den delvis fällas in i väggen.

Den ingår i Daikin nya X-serie som är optimerad för värme, utvecklad i Sverige för vårt nordiska klimat och ger ordentligt med värme även när det är riktigt kallt utomhus. X-modellerna har en speciell utomhusdel med unik konstruktion för bästa värmeprestanda.

Nexura X

Nexura X är en luftvärmepump med extremt låg ljudnivå. I radiatorläge är den i princip ljudlös eftersom den då inte använder någon fläkt. Den har ett effektivt luftreningssystem med filter av titanapatit som fångar upp alla mikropartiklar från luften,det absorberar organiska föroreningar som bakterier och virus samt bryter ned dålig lukt och odör.

Nexura X i vardagsrummet

Nexura är en stilren, diskret och mycket effektiv luftvärmepump. Med sin sin platta lätt rundande design smälter den in överallt, i sovrummet, vardagsrummet eller hallen. Med sin Radiant-funktion så kan den värma rummet nästan ljudlöst och med sitt filtersystem renar Nexura också luften från alla partiklar.

Ladda ned broschyr.pdf