Origo II XRH golvmodell ger känslan av varma golv

Origo II XRH kombinerar stilren design med kraftfull prestanda och energieffektivitet. Den har energiklass A++ vid värme och A+++ vid kyla vilket betyder den levererar behaglig värme mycket energieffektivt.

Det är en tystgående golvmodell som lätt placeras på väggen nere vid golvet. Den kan vid värmedrift öppna ett extra utblås som sprider skön värme längst med golvet.

Golvmodellen Origo II XRH är överlägsen i rum med brutet tak, där får den ned värmen som annars samlas högt uppe i taket.

Origo II XRH installation i matsal

Origo II XRH är optimerad för värme

Med golvmodell kan du byta plats med en elradiator och värma huset. Med sin låga placering ger den en optimal spridning av värmen. Både inne- och utedel hos Origo II XRH är otroligt tystgående, den passar därför till alla typer av villor och fritidshus.

Placeras lågt på väggen

Origo II XRH inomhusdel placeras lågt på vägg precis ovanför golvlisten eller dikt ann mot golvet då det finns utskärning för golvlisten. Den kan även delvis fällas in i väggen och sticker då ut endast cirka 17 centimeter.

Dubbla utblås ger bättre spridning

Inomhusdelen har två utblås för värme en bra spridning av luften och den är mycket tystgående. Det uppåtriktade utblåset är för både värme och kyla, det nedre utblåset kan aktiveras vid värmedrift så en dela av varmluften fördelas ut längst med golvet.

Ladda ned broschyr.pdf

Ladda ned installationsmanual.pdf

Läs även om Caldo XRH och Solo XRH