Origo XRH golvmodell ger känslan av varma golv

Origo XRH är en mycket tystgående golvmodell som lätt placeras på väggen nere vid golvet. Den kan vid värmedrift öppna ett extra utblås som sprider skön värme längst med golvet.

Den ingår i Daikin nya X-serie som är optimerad för värme, utvecklad i Sverige för vårt nordiska klimat och ger ordentligt med värme även när det är riktigt kallt utomhus. XRH-modellerna har en speciell utomhusdel med unik konstruktion för bästa värmeprestanda.

Origo golvmodell är överlägsen i rum med brutet tak, där får den ned värmen som annars samlas högt uppe i taket.

Origo XRH är optimerad för värme

Med Origo golvmodell kan du ersätta ett elelement och värma huset. Med sin låga placering ger den en optimal spridning av värmen. Både inne- och utedel hos Origo XRH är otroligt tystgående. Den passar därför till alla typer av villor och fritidshus.

Origo XRH Optimised heating

Placeras lågt på väggen

Origo XRH inomhusdel placeras lågt på vägg precis ovanför golvlisten eller dikt ann mot golvet då det finns utskärning för golvlisten. Den kan även delvis fällas in i väggen och sticker då ut endast cirka tio centimeter. Inomhusdelen har två utblås för värme en bra spridning av luften och den är mycket tystgående. Det uppåtriktade utblåset är för både värme och kyla, det nedre utblåset kan aktiveras vid värmedrift så en dela av varmluften fördelas ut längst med golvet.