Samsung värmepump – smart & effektiv

Samsung värmepump är en ny modell utvecklad för Norden och vår kalla klimat. Med inbyggd Wifi kan du enkelt styra din Samsung värmepump med din smartphone via internet.

Samsung Värmepump – den smarta värmepumpen

Samsungs nya smarta värmepump är en världsnyhet. Samsung är designade och tillverkade för vårt nordiska klimat och är komplett utrustad med Wifi så att du med en app kan kontrollera och styra den med din Smartphone. Samsung är tyst och energibesparande, den är en av marknadens tystaste luftvärmepumpar med 18 dBA ljudnivå och energiklass A+++.

Samsung värmepump har en smart funktion för underhållsvärme som steglöst kan ställas ned till +8°C vilket är perfekt för vintervilande fritidshus, garage eller förråd.

Samsung värmepump har konstant effekt med Smart varvtalsreglering – hög värmeeffekt ned till -25°C, konstant nominell värmeeffekt ned till -17°C

Högre prestanda med triangulär form

Samsung värmepump

Med sin innovation och triangulära form har Samsungs nya Smart luftvärmepump högre prestanda jämfört med tidigare modeller. Designen möjliggör ett bredare och större luftintag, större fläkthjul och ett bredare luftutblås. Det ger ett ökat luftflöde , tystare drift och bidrar till effektivare värme eller kyla i ditt hus.

Smart inbyggd WiFi

Samsung Smart värmepump med Wifi

Samsung värmepump har inbyggd WiFi som standard. Du behöver bara ladda ned en gratis-app till din smartphone eller surfplatta, sen är det bara att fjärrstyrs din anläggning utan extra tillbehör. Allt du behöver är en aktiv internetuppkoppling och en router med trådlöst nätverk. Därefter kan du enkelt i förväg ställa in rätt temperatur där hemma eller i fritidshuset.