Shorai Edge – Premium

Shorai Edge från Toshiba är en ny snygg premium-modell som verkligen levererar energieffektiv värme, även när det är riktigt kallt utomhus. Den finns i både vit och svart utförande. Med sin årsvärmefaktor SCOP 5.1 är den en av de effektivaste luftvärmepumparna som idag finns på marknaden. Toshiba har försett Shorai Edge med flera smarta funktioner så som braskaminfunktion, inbyggd WiFi-modul och HADA Care luftflöde.

Toshiba Shorai Edge är den nya snygga modellen

Shorai Edge 25 A+++

Toshiba Shorai Edge 25 A+++ har en smidig inomhusdel med stilren och snygg design som smälter in i de flesta miljöer. Perfekt för den lite större hallen eller vardagsrummet.

Shorai Edge 35 A+++

Shorai Edge 35 A+++ är den kraftfullare modellen och det finns inte många som slår den när det gäller att leverera hög effekt och verkningsgrad oavsett utomhustemperatur. Perfekt till det stora allrummet med öppna spisen.

Hög energieffektivitet A+++

  • Kylning och uppvärmning med de högsta effektivitetsgraderna som finns tillgängliga.
  • Shorai Edge erbjuder enastående prestanda i alla klimat och alla väderförhållanden.
  • Toshiba-inverter, i kombination med Toshiba Twin Rotary Kompressor-teknik, maximerar energibesparingar och erbjuder det största tillgängliga driftsområdet.
Energimärkning A+++

Garanterad värme, oavsett väder

  • Toshiba har designat Shorai Edge för nordiskt klimat och gett den en rad funktioner för att upprätthålla komforten.
  • Mångårig erfarenhet av luftvärmepumpar. Den kraftfulla avfrostningsfunktionen använder avancerade algoritmer för att optimera avfrostningen och maximera energibesparingen.
  • Med Toshibas unika funktion för manuell avfrostning, kan du med ett tryck på fjärrkontrollen ta bort snö och is från utedelen.

Design och tillförlitlighet

Innovation, effektivitet, hög tillförlitlighet, energibesparingar, respekt för miljön … Dessa kraftfulla värden är kärnan i allt de gör på Toshiba. I över 50 år har Toshiba tillhandahållit sina kunder den garanterade precisionen och kompetensen av felfri japansk kvalitet. Inverterteknik, skapad av Toshiba, gör att Shorai Edge alltid kan reglera kyl- och värmekapacitet genom att justera kompressorhastigheten efter behov. I kombination med Toshibas exklusiva Twin Rotary-kompressor garanteras optimal prestanda och tillförlitlighet.

Öppen spisfunktion för bättre värmespridning från andra värmekällor

Öppenspis funktion – FirePlace Function

Toshibas luftvärmepumpar har en smart extra funktion som hjälper till att sprida värmen från andra värmekällor, exempelvis en braskamin eller öppen spis. När funktionen är aktiverad så startar inomhusdelens fläkt om temperaturen inomhus överstiger den som är inställd med fjärrkontrollen. Om temperaturen går ned under inställd temperatur startar utomhusdelen och värmepumpen börjar värma som vanligt.

Färdig för styrning via Wifi

Toshiba Shorai Edge är färdig för styrning via Wifi. Funktionen kräver ett trådlöst nätverk som är anslutet till internet. Du behöver bara gratis ladda ned appen Toshiba Home AC Control till din Smart Phone sen är det bara att ansluta enheten. Appen finns för Android och IOS..

Ladda ned produktblad.pdf

Ladda ned Energimärkning RAS-25.pdf

Ladda ned Energimärkning RAS-35.pdf