Emura 3 – snygg och effektiv

Emura 3 är Daikins designmodell som vunnit både Good Design Awards och RedDot Design Award. Daikins nya Emura har en mycket sofistikerad och sober design.

Nya Daikin Emura – Form följer funktion

Förutom de böjda linjerna och den attraktiva visuella effekten, förbättrar panelrörelsen i nya Emuran också luftfördelningen i hela rummet. Så det välkända uttrycket “form följer funktion” gäller verkligen för Daikin Emura 3. Varje designdetalj är väl genomtänkt.

Design som talar för sig själv

Nya Emurans främsta tillgång är det måttfulla men stilfulla utseendet som ger ytterligare en dimension till Daikins känsla för bra design. Inomhusdelen finns i tre utföranden, matt silver, matt svart och matt kristallvit.

Daikin Emura 3 är inställd på att ge optimal komfort när du befinner dig i närheten. Du kan naturligtvis enkelt ta över kontrollen med ett knapptryck eller ett tryck på mobilskärmen.

Wow-effekt

Emura 3 är det senaste inom design och luftkonditionering, aldrig tidigare har så många utropat “WOW!” vid första anblicken av denna skapelse. Passar perfekt i vanliga såväl som mer sofistikerade miljöer.

Monokroma färger

Silver, matt svart och matt vit, det är de monokroma färgerna som finns tillgängliga. Fjärrkontrollens frontpanel matchar inomhusdelens färg – höljet är antracitgrått för att skapa en flytande effekt. Utomhusdelen kommer i elfenbensvit.

Ladda ned broschyr.pdf

Ladda ned bruksanvisning.pdf