Service och underhåll

Service och underhåll av din anläggning ger en säker drift och längre livslängd. Det är viktigt att regelbundet låta en fackman se över anläggningen för garantera en säker drift och optimal driftsekonomi.

Regelbunden service och underhåll lönar sig

Att regelbundet göra service och underhåll på sin värmepump eller luftkonditionering lönar sig alltid. En luft-luft värmepump och luftkonditionering som inte ses över regelbundet sätter snart igen av damm och luftflödet minskar så prestanda försämras drastiskt. En luft-vatten eller bergvärmepump kan arbeta med felaktiga parametrar pga av en dålig sensor eller vattenflödet är för dåligt pga av igensatta filter.

Du förebygger enkelt alla problem genom att regelbundet låta se över sin anläggning, det lönar sig alltid.

Service och rengöring

Vi servar alla sorter och fabrikat av värmepumpar och luftkonditionering

Luftmiljöbutiken utför service och underhåll på alla fabrikat av värmepumpar och luftkonditionering. Vi har samarbete med alla tillverkare och distributörer. Våra tekniker är utbildade och har erfarenhet av flesta typer av anläggningar. Vi utför service på luftvärmepumpar, luft-vatten och bergvärmepumpar. Vi utför service och årlig kontroll på luftkonditionering av alla modeller och storlekar.

Beställ service

Vi erbjuder grundpaket för service och rengöring i Stor-Stockholms området , du kan beställa och köpa en service här nedan inom Stockholms län. Gör beställning på någon av nedanstående alternativ så kontaktar vid dig inom kort och bokar en tid. Du betalar inget innan servicen är utförd.