• i sovrummet

  • i hemmet

  • på kontoret

Blueair luftrenare

Blueair startade för 20 år sedan och är idag är världsledande tillverkare av luftrenare för hushåll och offentlig miljö. Det är ett svenskt företag med tillverkning i Sverige och utomlands.

Blueair 20 års jubileumslogga

Blueair luftrenare med HEPASilent® = ren luft

Blueair luftreningssystem HEPASilent® ombesörjer att du andas ren luft, praktiskt taget helt fri från föroreningar. Med sitt breda sortiment av luftrenare klarar man att uppfylla alla krav för människor med astma, allergirer, husdjur och rökare.

För effektiv bortagning av tobaksrök och andra odörer rekommenderar vi modeller med SmokeStop™- filter. Det är lika effektivt mot partiklar som HEPASilent® men är försett med ett aktivt kol som fångar upp alla gasformiga föroreningar, speciellt tobaksrök.

Med Blueairs luftrenare förbättrar du kvalitén på luften inomhus – den tar i stort sett bort allt damm, pollen, mögel, rök och andra luftföroreningar.

Sedan 1996 har Blueair utvecklat luftrenare och sin patenterade HEPASilent® filter-teknologi. Man har genom åren erhållit åtskilliga priser för bästa prestanda “Clean Air Delivery Rate” och olika desingpriser typ  “Good Design Award” mm. Blueair är idag världsledande och en av största tillverkarna av luftrenare i hela världen.

Du kan läsa mer om företaget här på Blueairs hemsida.