Flyttbar portabel AC

En flyttbar portabel ac gör det möjligt att snabbt få skön svalka. Portabel ac kräver vanligtvis ingen installation utan kan enkelt användas omgående.

Portabel luftkonditionering, enkel att installera och flytta om

Portabel luftkonditionering är en och smidig klimatanläggning som inte kräver någon fast installation. Du behöver bara koppla in utrustningen med stickkontakt i ett vanligt vägguttag, sen är det bara hänga ut slang eller utedel beroende på modell.

En portabel ac evakuerar värmen från aggregatet med en ventilationsslang ut genom ett fönster eller frånluftventil. Kraftfullare modeller, portabel ac utan slang, evakuerar värmen med hjälp av en utomhusdel som förbinds av en smal slang med köldmedierör.

Portabel aircondition står på hjul

Eftersom en portabel aircondition står på hjul är det lätt att byta placering. När värmen slår till flyttar du bara in din portabla luftkonditionering i rummet och kan snabbt komma igång med att kyla utrymmet.

AirBlock skyddar fönsteröppning

Köp till en AirBlock som sluter tätt kring slangen i fönsteröppningen så inte varm luft smiter in tillbaka, samt förhindrar smuts och damm från att komma in i rummet. Enkel at installera och det går bra att stänga fönstret när du inte använder din flyttbara luftkonditionering.