Solo XRH Optimised Heating 4

Solo XRH Optimised Heating 4

Solo XRH Optimised Heating 4 är en uppdaterad ny modell och tillhör 4:e generationen i Daikins populära X-serie.

Solo XRH – liten och effektiv

Daikin Solo XRH är den lite mindre och smidigare modellen i X-serien. Innedelens mått gör att den enkelt får plats ovanför entrédörren och fläkten har en logik som klarar av smalare utrymmen och trånga passager. Solo XRH är optimerad för värme, hög effekt och bra verkningsgrad vid låga temperaturer utomhus. Den levererar garanterat samma effekt vid – 18°C som nominellt vid +7°C.

Solo XRH25

Solo XRH25 passar perfekt till lite mindre villor och fritidshus. Inomhusdelen är liten och smidig, har en låg profil som gör att den enkel att placera. Den är mycket tystgående och har en snygg design.

Solo XRH35

Solo XRH35 är lite kraftfullare och passar perfekt till till villan eller fritidshuset. Inomhusdelen är liten och smidig, har en låg profil som gör att den enkel att placera. Den är mycket tystgående och har en snygg design.

Energieffektivitet A+++

Daikin Optimised Heating 4 har alla bästa energimärkningen A+++ i medelklimat. Båda Solo XRH modellerna klarar dessutom A i kallt klimat. Förutom bra verkningsgrad har de också extra hög kapacitet när det är riktigt kallt utomhus.

Energimärkning A+++
Effektdiagram för XRH

Solo XRH Optimised Heating 4

Optimised Heating 4+ innebär att anläggningen garanterat levererar lika mycket värme vid en utomhustemperatur på -18°C som den nominellt ger vid +7°C.

Daikin Wifi-styrning

Förberedd för styrning via Wifi

Solo XRH är förberedd för styrning via Wifi. Funktionen kräver ett trådlöst nätverk som är anslutet till internet. Du behöver en Wifi-modul (tillbehör) sen är det bara gratis ladda ned appen Daikin Internet Controller till din Smart Phone sen är det bara att ansluta enheten. Appen finns för Android och IOS och den kan hantera upp till sju enheter.

Är du intresserad av Solo XRH, slicka in formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Jag är intresserad av Solo XR, kontakta mig.