Stylish ny designmodell – där innovation möter kreativitet

Stylish lanserades av Daikin Europe 2018, en väggmonterad luftvärmepump med en helt ny design och unika egenskaper. De flesta konsumenter söker idag ett värmepumpssystem som kombinerar det bästa av prestanda och design. Stylish träffar perfekt balans. Trots sitt namn kompletterar den här eleganta enheten byggnadens interiörer samtidigt som det ger hög prestanda och effektivitet.

Daikin Stylish White
Daikin Stylish Silver
Stylish Black ny designmodell från Daikin

Maximal effektivitet

Utmärkt prestanda, Stylish utom från tävlan: Enheten levererar högsta effektivitet i design-segmentet och erhåller A +++ * för både uppvärmning och kylning. Tack vare sin helt nya komponentdesign är Stylish en av de mest energieffektiva luftvärmepumparna som finns tillgängliga på marknaden idag. Dessutom garanterar R-32 kylmedel högre energieffektivitet och lägre miljöpåverkan.

Intelligent och effektiv design

Stylish behåller sin charm diskret: Mäter bara 798 (b) x 189 (d) x 295 (h) mm, det är den tunnaste och mest kompakta inomhusenheten i sitt marknadssegment. Brukare kan välja mellan tre olika färger: vit, silver och svart. När den är inställd på driftsläge rör sig omslagspanelen parallellt med kroppen och passar perfekt ihop med utformningen av varje rum. Denna funktion förbättrar enhetens effektivitet samtidigt som det behåller sitt diskreta och eleganta utseende. Avrundade hörn lägger till enhetens övergripande estetiska överklagande.

En närmare titt inuti Stylish och tekniken på jobbet

Stylish använder en nyutvecklad fläkt för att optimera luftflödet för högre energieffektivitet vid låga ljudnivåer.

För att uppnå högre energieffektivitet utformade Daikin ett nytt fläkt som fungerar effektivt inom Stylishs kompakta dimensioner. Tillsammans uppnår fläkten och värmeväxlaren högsta energiprestanda men arbetar på en ljudnivå som är praktiskt taget ohörbart för personer som är inneboende.

Daikin ljudreducerande fläkt

Ljuddispersion och ljudreducering tack vare den nya fläktdesignen.

Stylish kombinerar tilltalande design med enastående funktionalitet: Överflödeskontroll, plus kyl- och fuktkontroll ger bekväm luftflöde i hela rummet.

Optimerat luftflöde för perfekt komfort

Stylish använder speciellt utformade flikar för att skapa Coanda-effekten, optimera luftflödet för ett behagligt klimat. Genom att använda specialdesignade flikar möjliggör ett mer fokuserat luftflöde en bättre temperaturfördelning över hela rummet.

Det fungerar som följer: Stylish bestämmer luftflödet baserat på om rummet behöver värme eller kyla.

Daikin Coanda effekt värmedrift

När Stylish är i uppvärmningsläge leder två flikar direkt nedåt (vertikalt luftflöde).

Daikin Coanda effekt kyldrift

När i kylläge rör sig flikarna uppåt (takluftflöde). Genom att skapa två olika luftflödesmönster, förhindrar Stylish utkast och skapar en stabilare och bekvämare rumstemperatur för passagerare.

På toppen är ett exempel på Coanda-effekten i kylningsläge (takluftflöde), medan bottenbilderna visar Coanda-effekten i värmemodus (vertikal luftflöde).

Grid ögonsensor upprätthåller stabila rumstemperaturer

Stylish använder en ögonsensor för att upptäcka ytan i ett rum för att skapa ett bekvämare klimat.

Rörens ögonsensor mäter ytan på ett rum genom att dela det i ett rutnät med 64 olika rutor.

Daikin närvaro-sensor

Övergripande komfort tack vare klimat och luftfuktighetskontroll

Komfort är inte bara relaterat till inomhusluftkvalitet eller temperatur; det handlar också om fuktighet. Stilfullt använder några olika inställningar för att automatiskt anpassa sin fläkt och kompressorer för att skapa rätt balans mellan temperatur och fuktighet för ett rum. Inverterteknikstyrning används för att hantera kylintensiteten och reglera temperaturen till närmaste 0,5 grader. På detta sätt hålls rummet alltid med en behaglig temperatur och fuktighet.

Fräsch, ren luft med Stylish

Stylish använder Flash Streamer-tekniken för att avlägsna partiklar, allergener och lukt från insidan av enheten och leverera högsta kvalitet inomhusluft.
Stylish är utformad för att ge överlägsen komfort, prestanda och effektivitet, och är en elegant, diskret luftkonditioneringslösning tillgänglig i en mängd olika färger och texturer för att enkelt kunna smälta in i vilket rum som helst.

Smart och enkel kontroll

Med Daikin Online Controller är nu en standardfunktion, den stilfulla serien kan styras helt via smartphone – oavsett var du är. Allt du behöver för att skapa det perfekta klimatet hemma är en Wlan-anslutning och den gratis Daikin Online Controller-appen. Medverkan till Stylishs enastående effektivitetsgrader ger appen insikter i enhetens energiförbrukning.

* för 20-35 klass. LOT 10: Energimärkningsklassificering från A +++ till D

Om Daikin Europe N.V.

Daikin Europe N.V. är en stor europeisk producent av luftkonditioneringsapparater, värmepumpar och kylutrustning med cirka 5 500 anställda i hela Europa och 10stora tillverkningsanläggningar med säte i Belgien, Tjeckien, Tyskland, Italien, Turkiet och Storbritannien. Globalt är Daikin känt för sin banbrytande strategi för produktutveckling och den oöverträffade kvaliteten och mångsidigheten hos sina integrerade lösningar. Med mer än 90 års erfarenhet av design och tillverkning av värme- och kylteknik är Daikin marknadsledande inom värmepumpsteknologi. daikin.eu