Värmepumpen med installation

Värmepumpen sänker dina värmekostnader

Man skulle kunna säga att alla som bor i hus vill två saker – ha det varmt hemma och spara pengar. Tänk på det, vem tycker om att frysa under vintern? Ingen, och med tanke på att det är ett antal månader här i Sverige som är kalla (läs; alla förutom tre) så har det sina klara fördelar att sitta på en värmepump hemma. Men hur funkar en värmepump egentligen?

Kort sagt kan man säga att en värmepump flyttar värme från ett ställe till ett annat. Sol, vatten, mark, energi finns överallt som bara väntar på att bli använd. Beroende på vilken energikälla man väljer så fungerar det på lite olika sätt, men för de flesta är det en slinga med en speciell vätska som tar upp energin från mark, berg, luft eller vatten.

Värmepumpen ger direkt besparing

Det är inte bara praktiskt med en värmepump, man sparar även en hel del pengar på det. På 30 år har man halverat sin uppvärmningskostnad, så direkt när den är installerad börjar man spara pengar!

Det finns olika typer av värmepumpar beroende på vartifrån man vill hämta gratisvärmen och hur man vill leverera den in i huset.

Vi erbjuder alla varianter:

Luft-luft

Luft-vatten

Frånluft

Bergvärme

Här kan du fråga om vilken typ som passar dig och ditt hem.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *