Daikin uppgraderar XR till XRH

Daikin uppgraderar XR till XRH

Daikins populära XR-serie har fått en uppgradering av mjukvaran och är vassare än någonsin. I samband med detta byter man också namn till Caldo XRH och Solo XRH. De är nu ännu kraftfullare och ger ännu högre utblåstemperatur.

Caldo XRH

Caldo XRH har högsta energimärkning A+++ i medel-klimatzon och A+ i kal klimatzon. Den ger en garanterad värmeeffekt på minst 4.0 kW (XRH40) samt 3.6 kW (XRH30) vid -25°C.

Solo XRH

är ett riktigt kraftpaket med ett litet yttre, den har extra låg höjd endast 286 mm och är konstruerad för att kunna passa att ersätta äldre modeller av andra fabrikat. XRH35 ger hela 4.3 kW vid -15°C och hela 3.3 kW vid -25°C.

 

8 Kommentarer
  • Felix
   Felix says:

   Hej Kenta, om du har köpt den efter augusti 2018 så har den nya programvaran.

   Vi har utrustningen för att utföra uppdatering, ska kolla om vi kan få tillgång till programvaran.

   Svara
   • Kent
    Kent says:

    Ok va bra, köpte den utav er i februari, kostar det något om ni kan uppdatera, eller om jag själv kan göra det på något sätt?

    /Kenta

    Svara
    • Felix
     Felix says:

     Skillnaden på den nya och gamla programvaran är att den har högre utblåstemperatur vid låga utomhustemperaturer. Det har funnits behov av det i norrland.

     Svara
     • Kenta
      Kenta says:

      OK, jag hörde mig för hos Daikin om detta och fick då följande svar:

      Rutinen för uppdatering av mjukvara är så att alla berörda kunder kontaktas av återförsäljare som har den kunskapen när det är dags för uppgradering. På grund av att värmen i somras gjorde att det blev så stor efterfrågan på pumpar så har det blivit lite förseningar på denna typ av service, men du kommer alltså bli kontaktad gällande detta så småningom.

      Sedan undrar jag om du vet hur denna sida följer GDPR, eller hur min mail adress sparas/sprids, då jag har fått massor med märkliga mail efter ha skrivit i kommentarerna här.

      Mvh
      Kenta

     • Felix
      Felix says:

      Hej Kenta, Kan du ge något exempel på mejl som härrör från någon annan än från oss och har npgot med ditt inlägg att göra efter att du ställt en fråga. Du kan själv logga in på sidan och se vilka uppgifter du registrerat. All data finns skyddad bakom en brandvägg och inga intrång har rapporterats.

      Du måste ha missuppfattat det här nyhetsingget.
      Någon uppdatering av redan levererade anläggningar är inget jag känner till. Den här nyheten gäller att Daikin har lanserat nys uppgraderade modeller som de kallar för XRH.

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *