Luft-vatten värmepump

Luft-vatten värmepump

En Luft-vatten värmepump utvinner energi från utomhusluften och värmer husets vattenburna värmesystem och varmvatten.

Luft-vatten värmepump är bästa alternativet till bergvärme

Dagens luft-vatten värmepumpar är mycket effektiva och sänker under året energikostnaden i paritet med bergvärme.  Våra luft-vatten värmepumpar är utvecklade och byggda för nordiskt klimat.

En luft-vatten värmepump är ett system för uppvärmning av en- eller flerbostadshus och ansluts där till ett vattenburet värmesystem typ golvvärme, radiatorer eller liknande.

Luftmiljöbutiken hjälper dig hela vägen till en färdig anläggning med luft-vattten värmepump, kontakta oss för kostnadsfri rådgivning, ring 08-612 87 70.

Altherma med golvstående innedel

Intresserad av en luftvatten-värmepump?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Genom att använda detta formulär samtycker du om lagring och hantering av dina personuppgifter enligt vår Integritetspolicy

Värmesystem med luftvatten-värmepump

Värmesystem med en luftvatten-värmepump är ett av de effektivaste sätten idag att värma ett hus på. Anläggningen värmer inte bara ditt hus den kan också stå för uppvärmning av varmvatten och en del modeller kan även användas som luftkonditionering.

Passar till de flesta värmesystem

Luft-vatten värmepumpar passar till de flesta vattenburna distributionssystem som finns. Allra bäst fungerar det i kombination med golv-värme eftersom det arbetar med en låg framlednings-temperatur. Men den fungerar också utmärkt med två-rörs system och radiatorer, det är bara en-rörs system där man kanske måste titta på en special-modell som klarar system med högre temperatur. Vi hjälper dig att kontrollera vilken typ av värmesystem du har och vilken värmepump som passar bäst.

Ring 08 – 612 87 70